top of page
Zoeken

5 voordelen van een winterbruiloft in Europa

We weten dat wij vooral heel veel zonnige foto's delen van bruiloften in Italië, Spanje of Frankrijk, maar heb je er ooit aan gedacht om een winterbruiloft te houden?

Dit is niet het eerste waar de meeste mensen aan denken, maar daar mag van ons verandering inkomen en we hebben deze blog geschreven om je uit te leggen waarom :)Top 5 voordelen van een winterbruiloft:


1. Geen stress over het weer

De belangrijkste reden for sure. Geen stress over het weer! Omdat jullie locatie binnen is, hoeven jullie je tot het laatste moment geen zorgen te maken over harde wind, regen, te veel warmte etc. En dat scheelt een hoop stress (voor jou en voor ons haha). Plan A is Plan B, de kaarsen gaan niet steeds uit, je hebt geen paraplu's nodig en je hoeft geen grote tent te huren. Do we need to say more?


2. Zoveel prachtige locaties

De locaties die geschikt zijn voor winterbruiloften zijn prachtig! Barn-like (denk: "Virgin River") locaties, kastelen, authentieke of rustieke locaties die een prachtig canvas zijn om je persoonlijke winterbruiloft mee in te richten. Landen als Nederland, België of Duitsland hebben zoveel geweldige trouwlocaties te bieden en als je de voorkeur geeft aan de bergen, mogen we al het moois in Oostenrijk niet vergeten. Hulp nodig bij het vinden van jullie droomlocatie? Kijk dan eens naar onze optie "Location scouting".3. Meer RSVP’s (meer gasten!)

Buiten de zomervakantie ontvang je meer RSVP's van je gasten, omdat het minder waarschijnlijk is dat velen van hen op vakantie zijn. Meer dierbaren op je bruiloft is een grote bonus als je in de winter trouwt!


4. Meer beschikbaarheid van locaties & leveranciers

Als je je bruiloft buiten het hoogseizoen houdt, zijn er meer leveranciers beschikbaar en is de kans groter dat jouw droomlocatie nog een plekje voor jou heeft! Het is gemakkelijker om goede fotografen en videograven te vinden, te boeken en zelfs om accommodatie in de buurt van je trouwlocatie te vinden (vaak ook goedkoper!).
5. ROMANCE

Last but not least, romance. Kijk maar eens naar de prachtige tafelsetting hierboven. Die spreekt voor zichzelf toch? Winterbruiloften betekenen gezelligheid, open haardjes, warme chocolademelk, kaarsen, mogelijk sneeuw, en romantiek op zijn best.


We kunnen nog wel even doorgaan over hoe je make-up er de hele dag goed uitziet als je niet zweet in de zon, maar we hebben ons punt wel gemaakt ;)


Zijn jullie enthousiast geworden om jullie prachtige romantische winterbruiloft met ons te plannen?Liefs,


Team TTWP
18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page