top of page

CONCEPT &

STYLING

Komen jullie niet uit de stijl voor de bruiloft? Of hebben jullie een bepaald gevoel dat jullie willen creëren maar geen idee niet hoe je dit omzet tot een concreet plan? 

 

Wij spreken graag met jullie af om jullie visie en ideeën door te nemen en op basis van deze meeting maken wij een stylingplan en stellen wij de offerte op. 

 

In dit plan zijn alle benodigdheden verwerkt die er per moment en locatie nodig zijn om de juiste sfeer te creëren. Wij werken samen met toffe leveranciers die op basis van dit stylingplan de mooiste settings neerzetten. Zo zorgen wij dat alles vanaf de uitnodigingen, bloemen, decoratie, menukaarten, tafelsetting, ceremonie setting tot aan de desserttafel in jullie gekozen stijl is. Vervolgens gaan wij samen met jullie de locatie bezoeken en het plan volledig uitwerken. Op de bruiloft zelf zorgen wij dat alle styling precies is zoals jullie het je hebben voorgesteld. 

 

VANAF €1.950,-

Al onze prijzen zijn een indicatie en gelden enkel als richtlijn. Elk event is anders en wij streven er altijd naar om het zo uniek mogelijk te maken. Na de eerste meeting maken wij een op maat gemaakte offerte die aansluit op jullie wensen.

Klik op "meer informatie" om de brochure te ontvangen of lees erover in de FAQ’s.

bottom of page