top of page

Liefdesfeest

Als jullie niet willen trouwen maar toch de liefde willen vieren is dat een reden voor een feest. Een steeds grotere groep mensen wil niet voor de wet of kerk trouwen, maar wel een ode aan hun liefde geven. En waarom ook niet? Vandaar “het liefdesfeest”. Hoe heerlijk om met familie en vrienden te vieren dat je van elkaar houdt en samen bent, aan lange tafels vol lichtjes, omringd door lekker eten, goede wijn en met fijne muziek (of wat jullie eigen idee hierover is). 

 

Een liefdesfeest kan in plaats van een bruiloft maar ook als feest voorafgaand aan de bruiloft gegeven worden. Of eens in de zoveel jaar om de liefde te vieren. Het voelt als net wat minder “gedoe” en net iets minder officieel dan een bruiloft, maar je wordt er net zo gelukkig van. Voelen jullie wat voor een liefdesfeest? Wij helpen jullie graag bij de organisatie en hebben genoeg ideeën ter inspiratie!

VANAF €3.800,-

Al onze prijzen zijn een indicatie en gelden enkel als richtlijn. Elk event is anders en wij streven er altijd naar om het zo uniek mogelijk te maken. Na de eerste meeting maken wij een op maat gemaakte offerte die aansluit op jullie wensen.

Klik op "meer informatie" om de brochure te ontvangen of lees erover in de FAQ’s.

bottom of page