top of page

Het plannen van je eigen bruiloft kan al snel overweldigend zijn. Daarnaast weten wij ook dat het inhuren van een wedding planner niet voor iedereen een optie is. 

 

Wij vinden dat iedereen het verdiend om het plannen van je bruiloft als iets leuks ervaart en daarom zijn wij er om jullie te helpen!

 

Weten jullie niet waar te beginnen en hebben jullie een duwtje in de goede richting nodig? Of zijn jullie opzoek naar advies om alles georganiseerd te houden, de juiste leveranciers (of locatie) te vinden? Wij delen heel graag alle informatie met jullie over details die snel worden vergeten! Willen jullie liever advies over styling of de laatste details doorspreken? Of is alles al geregeld maar willen jullie de bruiloft onvergetelijk te maken door middel van activiteiten of verassingen voor jullie gasten? Dan is deze optie iets voor jullie! 

Het maakt niet uit in welk fase van het planningsproces jullie zitten, in deze creatieve brainstorm sessie luisteren wij naar jullie visie, beantwoorden wij jullie vragen en zijn wij er om professioneel advies te geven, jullie te inspireren en ervoor te zorgen dat jullie kunnen genieten van een leuk en relaxt planningsproces! 

Hoe werkt het?

  • Jullie vullen onze "wishlist" in zodat wij achter jullie visie komen (op basis hiervan bepalen we de inhoud van de sessie)

  • Een sessie van 2 uur met iemand van het TTWP team (online of offline)

  • Wedding planning tips en handige tools

  • Een gepersonaliseerd moodboard om naar leveranciers te sturen

  • Advies over hoe je het perfecte draaiboek maakt voor jouw bruiloft

  • Optioneel: een lijst met favoriete leveranciers voor jullie bruiloft

€495 (Inclusief BTW)

PS: Op speciaal verzoek zijn wij ook in te huren voor jullie wedding "pranks" (Zie de foto's hieronder voor enkele voorbeelden!)

Wedding Brainstorm 
Session

Get started on your wedding planning with us
(or... take your wedding planning to the next level
with us!)

Al onze prijzen zijn een indicatie en gelden enkel als richtlijn. Elk event is anders en wij streven er altijd naar om het zo uniek mogelijk te maken. Na de eerste meeting maken wij een op maat gemaakte offerte die aansluit op jullie wensen.

Klik op "meer informatie" om de brochure te ontvangen of lees erover in de FAQ’s.

bottom of page