top of page

Honeymoon

Want wij zouden The Travelling Wedding Planner niet zijn als wij jullie niet kunnen helpen met DE perfecte honeymoon! Naast het plannen van bruiloften is dit wel echt onze favoriet:

de allermooiste, meest romantische, avontuurlijke, geweldige en originele bestemmingen voor de huwelijksreis vinden en deze met jullie delen. 

Na heel wat ervaring in het buitenland te hebben opgedaan kunnen wij wel zeggen dat wij weten waar je moet zijn. En waar we nog niet zijn geweest, dat staat zeker nog op ons lijstje! Hebben jullie een drukke baan of om andere redenen geen tijd om deze reis te plannen maar willen jullie wel graag na de bruiloft volledig verzorgd vertrekken? Dan is dit iets voor jullie.

Op basis van een meeting waarin jullie ons vertellen wat voor een soort reis jullie willen maken en binnen welk budget, stellen wij een reisplan op. Indien gewenst regelen wij alle boekingen, reserveringen, transport, overnachtingen en activiteiten, en als jullie het aandurven, laat je verrassen….

VANAF €550,- 

Al onze prijzen zijn een indicatie en gelden enkel als richtlijn. Elk event is anders en wij streven er altijd naar om het zo uniek mogelijk te maken. Na de eerste meeting maken wij een op maat gemaakte offerte die aansluit op jullie wensen.

Klik op "meer informatie" om de brochure te ontvangen of lees erover in de FAQ’s.

bottom of page