top of page

Ceremoniemeester

Wedding Planner voor 1 dag

Een van de belangrijkste taken tijdens een bruiloft. Vaak krijgen vrienden en familie deze taak, met als gevolg dat ze op de dag zelf meer aan het regelen zijn dan aan het genieten. En wat nou als je vrienden beter zijn in het feesten zelf, dan in het organiseren ervan? Well hello, here we are :). 

 

Als ceremoniemeester zijn wij jullie weddingplanners voor een dag. Zie het als een event manager die alles op de bruiloft in goede banen leidt zodat jullie nergens meer aan hoeven te denken. Tijdens de eerste meeting wisselen wij ideeën uit, geven wij advies en koppelen jullie aan onze favoriete leveranciers. Ook delen wij graag wat handige "to do” lists en andere tools zodat jullie goed van start kunnen met het plannen. Voorafgaand aan de bruiloft plannen wij nog een meeting met jullie in om de dag door te spreken en overhandigen jullie ons het draaiboek met de contacten van de leveranciers. Vanaf dat moment nemen wij het over en kunnen jullie volledig genieten van jullie bruiloft!

 

VANAF €3.800,-

Al onze prijzen zijn een indicatie en gelden enkel als richtlijn. Elk event is anders en wij streven er altijd naar om het zo uniek mogelijk te maken. Na de eerste meeting maken wij een op maat gemaakte offerte die aansluit op jullie wensen.

Klik op "meer informatie" om de brochure te ontvangen of lees erover in de FAQ’s.

bottom of page