Het liefste plannen wij jullie bruiloft van A-Z, in Nederland én in het buitenland. Zodat alles goed bij elkaar past, precies zoals jullie ervan dromen. Omdat wij graag onze expertise inzetten voor iedereen, binnen elk budget, zijn er twee opties: Wedding Planning & Wedding Planning Basic. 

 

WEDDING PLANNING

Het complete plaatje. Wij plannen de huwelijksdag (of het weekend) van begin tot eind samen met jullie, en zorgen dat deze volledig aansluit bij jullie persoonlijkheid en stijl. Ideaal als je een drukke baan hebt en zonder stress een droombruiloft wilt organiseren. Ons doel is dat zowel tijdens het plannen, als de dag zelf en zelfs de dagen erna jullie zorgeloos kunnen genieten van de bruiloft. 

VANAF €3.200,-

 

WEDDING PLANNING BASIC

Deze optie is perfect als het budget wat lager is en jullie toch graag gebruik willen maken van de expertise van een wedding planner. Wij kijken samen welke aspecten van de bruiloft jullie uit handen willen geven of zelf willen regelen. Wij koppelen jullie aan de leukste leveranciers, helpen met het maken van persoonlijke "to do lists" en zijn de ceremoniemeester op de dag zelf. 

VANAF €1.500,- 

Trouwen in het buitenland? Destination Wedding Planning

Wedding Planning

Al onze prijzen zijn een indicatie en gelden enkel als richtlijn. Elk event is anders en wij streven er altijd naar om het zo uniek mogelijk te maken. Na de eerste meeting maken wij een op maat gemaakte offerte die aansluit op jullie wensen.

Klik op "meer informatie" om de brochure te ontvangen of lees erover in de FAQ’s.