top of page

Over The Travelling Wedding Planner

Wij (Nina & Susanna) zijn verliefd geworden op het plannen van bruiloften en het reizen toen we voor het eerst begonnen met werken als wedding & event planner op het eiland Ibiza.

Na een tijdje zijn wij beiden terug verhuisd naar Amsterdam en waren wij inmiddels een leuke carrière aan het opbouwen op het gebied van event planning. Toch was er altijd het onderbuik gevoel dat onze passie ligt bij het organiseren van bruiloften. 

 

Per toeval kwamen wij elkaar weer tegen, maar nu op een eiland aan de andere kant van de wereld, namelijk Bali. Dit bracht voor beiden weer alle emotie en energie naar boven en onze dromen & ideeën werden steeds concreter: "Gaan we doen hè Nien?", "Gaan we doen Suus!"

Na nog een weekend op Ibiza lag er een volledig business plan en zo is The Travelling Wedding Planner ontstaan in 2018. We zijn nu gevestigd in Amsterdam en rijden met onze Travelling Wedding camper naar alle destination weddings.

Sinds 2022 zijn wij niet meer met z'n tweetjes maar zijn we een TEAM! En hier zijn we zo trots op. We werken samen met ervaren event en wedding planners en hebben elk seizoen een aantal stagiaires die ons bijstaan bij de organisatie van alle weddings. 

Onze werkwijze?

Tijdens een eerste afspraak willen wij jullie graag beter leren kennen en andersom. Wij geloven dat het koppel en de wedding planners een match op zichzelf horen te zijn; niet elke wedding planner past bij jullie en (alhoewel we dat graag zouden willen) niet elk koppel past bij ons. We beantwoorden al jullie vragen en gaan dieper in op wat wij voor jullie kunnen betekenen. Ook creëren we de eerste opzet van jullie bruiloft en bespreken jullie ideeën en wensen.

TRS08878.jpeg
Schermafbeelding 2022-11-09 om 21.07.21.png

NINA (volgens Suus)

De altijd vrolijke, gezellige, en energieke Nina staat 24/7 klaar voor onze koppels. Zelfs in lastige periodes weet ze nog een lach op je gezicht te brengen. Een energie level waar je U tegen zegt en een aanstekelijk enthousiasme. Een echte supermama die van ons team een familie maakt!

Nina is altijd van alles op de hoogte en kent de leukste en meest originele leveranciers op elk gebied. Of jullie nou op zoek zijn naar bijzondere bloemen, vintage meubels, een trouwlocatie op Formentera of een heerlijke wedding cake, Nina weet waar je moet zijn! Last but not least, hebben jullie katten of huisdieren? Grote kans dat de eerste helft van de wedding meeting daarover gaat.

TRS08836.jpeg

KIM (volgens Nien & Suus)

Van ons allereerste sollicitatie gesprek, naar onze allereerste stagiaire, naar onze allereerste collega! Onze KIM! 

Vanaf het moment dat Kim bij ons naar binnen liep voor haar sollicitatie als stagiaire wisten we het gelijk. This is our girl. Ze woonde toen half in Polen, en half in Nederland en houdt van reizen. 

Kim weet rust in onze chaos te brengen en is een echte aanpakker. Ze weet feilloos om te gaan met zowel Nina haar karakter als dat van Suus en is daardoor een prachtige toevoeging aan ons team. Wij, onze koppels, en de rest van het team weet dat alles bij Kim altijd in goede handen is, wij op haar kunnen bouwen en aan elk detail is gedacht. 

SUSANNA (volgens Nien)

Altijd in flared jeans, met hoed, het liefste nog een touch of vintage en luisterend naar The Rolling Stones komt Suus elke meeting binnen wandelen (of op een longboard als dat kan).

 

Suus brengt structuur in de organisatie en planning, and I thank her for that. Want eerlijk? Ik kan het soms een beetje kwijt zijn, in mijn enthousiasme. Ik gun iedereen een Suus aan haar zijde. Zij kan elke droom visie omzetten in een concreet plan en met haar creativiteit zorgt zij ervoor dat ideeën net dat beetje anders zijn dan je gewend bent. Ik hoef maar een klein balletje op te gooien en zij kopt hem volledig in.

TRS08965.jpeg

Onze toppers! (volgens Nien & Suus)

Elk seizoen werken we met verschillende toppers die bij ons stage lopen. We zijn altijd op zoek naar leuke, gelijkgestemde mensen die onze visie volledig begrijpen en graag alle kneepjes van het wedding planning vak willen leren. 

We zijn deze toppers zo dankbaar voor hun inzet en input gedurende de verschillende wedding seizoenen. Mede door al deze ladies staan wij waar we nu staan. You girls rock!  

Shout out naar; Tessa, Teddy, Faya, Wieke, Femme & Desi! 

bottom of page