top of page

Over The Travelling Wedding Planner

Wij (Nina & Susanna) zijn verliefd geworden op het plannen van bruiloften en het reizen toen we voor het eerst begonnen met werken als wedding & event planner op het eiland Ibiza.

Na een tijdje zijn wij beiden terug verhuisd naar Amsterdam en waren wij inmiddels een leuke carrière aan het opbouwen op het gebied van event planning. Toch was er altijd het onderbuik gevoel dat onze passie ligt bij het organiseren van bruiloften. 

 

Per toeval kwamen wij elkaar weer tegen, maar nu op een eiland aan de andere kant van de wereld, namelijk Bali. Dit bracht voor beiden weer alle emotie en energie naar boven en onze dromen & ideeën werden steeds concreter: "Gaan we doen hè Nien?", "Gaan we doen Suus!"

Na nog een weekend op Ibiza lag er een volledig business plan en zo is The Travelling Wedding Planner ontstaan in 2018. We zijn nu gevestigd in Amsterdam en rijden met onze Travelling Wedding camper naar alle destination weddings.

Sinds 2022 zijn wij niet meer met z'n tweetjes maar zijn we een TEAM! En hier zijn we zo trots op. We werken samen met ervaren event en wedding planners en hebben elk seizoen een aantal stagiaires die ons bijstaan bij de organisatie van alle weddings. 

Onze werkwijze?

Tijdens een eerste afspraak willen wij jullie graag beter leren kennen en andersom. Wij geloven dat het koppel en de wedding planners een match op zichzelf horen te zijn; niet elke wedding planner past bij jullie en (alhoewel we dat graag zouden willen) niet elk koppel past bij ons. We beantwoorden al jullie vragen en gaan dieper in op wat wij voor jullie kunnen betekenen. Ook creëren we de eerste opzet van jullie bruiloft en bespreken jullie ideeën en wensen.

TTWP35.jpg
TTWP39.jpg

NINA (volgens Suus)

Founder & Wedding Planner & Finance

De altijd vrolijke, gezellige, en energieke Nina staat 24/7 klaar voor onze koppels. Zelfs in lastige periodes weet ze nog een lach op je gezicht te brengen. Een energie level waar je U tegen zegt en een aanstekelijk enthousiasme. Een echte supermama die van ons team een familie maakt!

Nina is altijd van alles op de hoogte en kent de leukste en meest originele leveranciers op elk gebied. Of jullie nou op zoek zijn naar bijzondere bloemen, vintage meubels, een trouwlocatie op Formentera of een heerlijke wedding cake, Nina weet waar je moet zijn! Last but not least, hebben jullie katten of huisdieren? Grote kans dat de eerste helft van de wedding meeting daarover gaat.

SUSANNA (volgens Nien)

Founder & Wedding Planner & Marketing

Altijd in flared jeans, met hoed, het liefste nog een touch of vintage en luisterend naar The Rolling Stones komt Suus elke meeting binnen wandelen (of op een longboard als dat kan).

 

Suus brengt structuur in de organisatie en planning, and I thank her for that. Want eerlijk? Ik kan het soms een beetje kwijt zijn, in mijn enthousiasme. Ik gun iedereen een Suus aan haar zijde. Zij kan elke droom visie omzetten in een concreet plan en met haar creativiteit zorgt zij ervoor dat ideeën net dat beetje anders zijn dan je gewend bent. Ik hoef maar een klein balletje op te gooien en zij kopt hem volledig in.

TTWP25_edited.jpg
TTWP12.jpg

KIM (volgens Nien & Suus)

Wedding Planner

Van ons allereerste sollicitatie gesprek, naar onze allereerste stagiaire, naar onze allereerste collega! Onze KIM! 

Vanaf het moment dat Kim bij ons naar binnen liep voor haar sollicitatie als stagiaire wisten we het gelijk. This is our girl. Ze woonde toen half in Polen, en half in Nederland en houdt van reizen. 

Kim weet rust in onze chaos te brengen en is een echte aanpakker. Ze weet feilloos om te gaan met zowel Nina haar karakter als dat van Suus en is daardoor een prachtige toevoeging aan ons team. Wij, onze koppels, en de rest van het team weet dat alles bij Kim altijd in goede handen is, wij op haar kunnen bouwen en aan elk detail is gedacht. 

TEDDY (volgens Nien & Suus)

Project, Sales & Marketing Manager

Teddy is back! Na haar stage bij TTWP heeft Teddy haar school afgemaakt en is ze voor een digital marketing bureau gaan werken, maar toen wij haar benaderden met de optie om bij ons terug te komen om te werken als project, sales en marketing manager was ze al snel enthousiast om terug te keren bij onze TTWP family. Teddy past helemaal in ons team en kan met iedereen een gezellig babbeltje maken.

Naast dat Teddy al onze content fixt en de socials up to date houdt, is ze ook het eerste contact wat onze koppels ontvangen wanneer ze een aanvraag doen. Daarnaast zorgt “de Tedster” ervoor dat alles op kantoor op rolletjes verloopt (een beetje orde in onze chaos houden dus;))

DSC05702.jpg
8C1600EB-DFF0-4028-ADAC-1041E2B3C3F3_1_102_a.jpeg

FAYA (volgens Nien & Suus)

Wedding Planner

Onze Haagse Faya. Een geboren hospitality meisje wat altijd vooruit denkt en met oog voor detail. Net als Nien & Suus komt ze van de Hoge Hotelschool en heeft ze al een aantal jaar ervaring als wedding planner voor een strandtent in Den Haag. 

 

Faya is altijd in voor gezelligheid en zal er ook altijd voor zorgen dat iedereen het naar z’n zin heeft, zowel op de bruiloften als gewoon bij ons op kantoor. Daarnaast is ze zorgzaam en heel empathisch. Je zal haar zeker bij elke bruiloft meerdere keren met een traantje (of 10) zien staan. Faya wist al dat ze bij TTWP wilde werken toen wij nog maar net begonnen waren en wij zijn zo blij dat ze nu in ons team zit!

STERRE (volgens Nien & Suus)

Wedding Planner

Toen Sterre ineens bij ons in de gang stond met haar CV, ondanks dat wij op dat moment geen vacatures open hadden staan, wisten wij: dit is een doorzetter & een aanpakker! 

Vanaf haar eerste dag voelde Sterre al meteen "part of the TTWP family". Met een achtergrond als digital marketing consultant is Sterre onze ster (haha) wanneer het gaat om time management! Zij wist al meteen verantwoordelijkheid te pakken over verschillende eigen projecten en heeft altijd haar zaakjes goed op orde (wat orde in onze chaos!). 

 

Ook elk koppel die met Sterre contact heeft weet meteen dat alles gefixt wordt en dat altijd met een lach op haar gezicht. Wij zijn echt super blij met Sterre als aanwinst in ons team!

IMG_7690 (1).PNG
TTWP4.jpg

ANGEL (volgens Nien & Suus)

Wedding Planner

Angel is de nieuwste aanwinst van het TTWP team! Deze vrouw heeft altijd een lach op haar gezicht en weet niet wat de betekenis is van het woord "stress". (Zijn wij af en toe jaloers op!)

Net zoals Nien & Suus heeft ze de Hoge Hotelschool afgerond en is ze door haar vele horeca ervaring absoluut niet stuk te krijgen!

Ze heeft een echte hands-on mentaliteit en zorgt ervoor dat alles wat geregeld moet worden ook gelijk geregeld wordt. Wij genieten allemaal van haar aanstekelijke vrolijkheid op kantoor waarmee ze er ook voor zorgt dat het plannings proces voor de koppels naast "on point" ook heel gezellig is!

Onze toppers! (volgens Nien & Suus)

Elk seizoen werken we met verschillende toppers die bij ons stage lopen. We zijn altijd op zoek naar leuke, gelijkgestemde mensen die onze visie volledig begrijpen en graag alle kneepjes van het wedding planning vak willen leren. 

We zijn deze toppers zo dankbaar voor hun inzet en input gedurende de verschillende wedding seizoenen. Mede door al deze ladies staan wij waar we nu staan. You girls rock!  

bottom of page