Over The Travelling Wedding Planner

Wij zijn verliefd geworden op het plannen van bruiloften en het reizen toen we voor het eerst begonnen met werken als wedding & event planner op het eiland Ibiza.

Na een tijdje zijn wij beiden terug verhuisd naar Amsterdam en waren wij inmiddels een leuke carrière aan het opbouwen op het gebied van event planning. Toch was er altijd het onderbuik gevoel dat onze passie ligt bij het organiseren van bruiloften. 

 

Per toeval kwamen wij elkaar weer tegen, maar nu op een eiland aan de andere kant van de wereld, namelijk Bali. Dit bracht voor beiden weer alle emotie en energie naar boven en onze dromen & ideeën werden steeds concreter: "Gaan we doen hè Nien?", "Gaan we doen Suus!"

Na nog een weekend op Ibiza lag er een volledig business plan en zo is The Travelling Wedding Planner ontstaan in 2018. We zijn nu gevestigd in Amsterdam op ons gezellige kantoortje op een woonboot in de Houthavens en nog steeds heel blij met onze keuze!

Onze werkwijze?

Tijdens een eerste afspraak willen wij jullie graag beter leren kennen en andersom. Wij geloven dat het koppel en de wedding planners een match op zichzelf horen te zijn; niet elke wedding planner past bij jullie en (alhoewel we dat graag zouden willen) niet elk koppel past bij ons. We beantwoorden al jullie vragen en gaan dieper in op wat wij voor jullie kunnen betekenen. Ook creëren we de eerste opzet van jullie bruiloft en bespreken jullie ideeën en wensen.

Destination wedding planner bride to be weddingtips
wat kost trouwen in amsterdam

NINA (volgens Suus)

De altijd vrolijke, gezellige, en energieke Nina staat 24/7 klaar voor onze koppels. Zelfs in lastige periodes weet ze nog een lach op je gezicht te brengen. Een energie level waar je U tegen zegt en een aanstekelijk enthousiasme.

Nina is altijd van alles op de hoogte en kent de leukste en meest originele leveranciers op elk gebied. Of jullie nou op zoek zijn naar bijzondere bloemen, vintage meubels, een trouwlocatie op Formentera of een heerlijke wedding cake, Nina weet waar je moet zijn! Last but not least, hebben jullie katten of huisdieren? Grote kans dat de eerste helft van de wedding meeting daarover gaat.

SUSANNA (volgens Nien)

Altijd in flared jeans, met hoed, het liefste nog een touch of vintage en luisterend naar The Rolling Stones komt Suus elke meeting binnen wandelen (of op een longboard als dat kan).

 

Suus brengt structuur in de organisatie en planning, and I thank her for that. Want eerlijk? Ik kan het soms een beetje kwijt zijn, in mijn enthousiasme. Ik gun iedereen een Suus aan haar zijde. Zij kan elke droom visie omzetten in een concreet plan en met haar creativiteit zorgt zij ervoor dat ideeën net dat beetje anders zijn dan je gewend bent. Ik hoef maar een klein balletje op te gooien en zij kopt hem volledig in.