top of page

Hebben jullie moeite met het vinden van DE perfecte trouwlocatie?

Maar willen jullie geen gebruik maken van een volledig wedding planning pakket (omdat jullie bijvoorbeeld zelf zo van organiseren houden of omdat het budget het niet toelaat), dan is dit de optie voor jullie!

Het wedding planning proces begint altijd bij het vinden van jullie droomlocatie. Met name bij destination weddings kan het een hele klus zijn om de perfecte plek te vinden. Gelukkig hebben wij daarom een enorme database opgebouwd met de meest prachtige locaties over heel de wereld! 

Vandaar dat wij jullie kunnen helpen bij deze eerste stap. In een eerste meeting gaan wij door al jullie wensen heen en zullen we samen criteria opstellen. Daarnaast maken we een gezamenlijk moodboard en op basis van dit alles sturen wij jullie onze aanbevelingen voor de mooiste trouwlocaties. Wanneer jullie een selectie hebben gemaakt dan plannen wij een optioneel locatie bezoek voor jullie in en geven wij ook tips en tricks mee voor het plannen van jullie bruiloft. 

1 stap dichterbij jullie droom wedding!

VANAF €1800,-

Wedding Location

Location scouting for the perfect wedding venue!

Al onze prijzen zijn een indicatie en gelden enkel als richtlijn. Elk event is anders en wij streven er altijd naar om het zo uniek mogelijk te maken. Na de eerste meeting maken wij een op maat gemaakte offerte die aansluit op jullie wensen.

Klik op "meer informatie" om de brochure te ontvangen of lees erover in de FAQ’s.

bottom of page