top of page

Laura & Floris 

"Living the Tuscan dream"

Datum: 15-18 september 2023

Wedding planner: The Travelling Wedding Planner

Locatie: Fattoria Cinciano 

Fotograaf: Kiki van Dam

Second Shooter: Captured by Lot

Videograaf: Wynona Elise 

Second Shooter: Wessel Babtist  

Local Wedding Planning: Happening Tuscany 

Catering: Ristorante Osteria 1126 

Muziek: Double DJ & Sax 

Muziek: Metlin’ Soul Wedding Band 

MUAH: The Porfirio 

Wedding dress: The Ivory Club  Alexandra Grecco 

Pizza night dress: Amanda Uprichard  

Suit: Tod-B Tailoring

Wat hebben wij genoten van deze prachtige bruiloft met uitzicht op de heuvels van Toscane. Vanaf het moment dat dit weekend begon voelden we zoveel liefde tussen iedereen die naar Fattoria di Cinciano kwam om samen met Laura & Floris dit weekend te vieren. Oh en wat hebben we veel gelachen dit weekend! Dit stel en hun vrienden houden wel van een goede prank! Zo verkleedde een van hun vrienden zich als de bruid en verraste Floris bij de first look.

 

Ook zullen we nooit het moment vergeten dat Floris de bruidstaart op het nummer "Shoot To Thrill" aansneed met een kettingzaag (en yes dit hadden we van te voren geoefend;)).

Gelukkig was het een taart van plastic, maar we hebben de gasten zeker even laten schrikken. Als je je afvraagt hoe dit er allemaal uitzag; scroll naar beneden!

 

Met een grote glimlach en een klein traantje kijken we terug op dit wedding weekend waar zoveel mooie herinneringen zijn gemaakt. Gelukkig hebben we de foto's om altijd nog even terug te kijken naar deze 3daagse Italiaanse droombruiloft.

bottom of page