top of page

EVELIEN & THOMAS

"Lieverds, ongelooflijk veel dank voor jullie geweldige begeleiding van onze mooiste dag uit ons leven. Het was geweldig. Jullie hebben ervoor gezorgd dat we konden genieten van ieder moment. De steevaste "gaan we regelen" modus operandi was als een warm bad. Ook het thuiskomen vandaag was heerlijk met alle cadeaus op tafel. Heel erg bedankt voor alles! Jullie zijn helden.

 

Echte helden zijn jullie! Zo blij met hoe jullie alles hebben geregeld! En de tweede jurk zelfs nog hebben gehaald!! Toppers, we hadden ons niet beter kunnen wensen. Top duo en jullie gaan een top carrière tegemoet met jullie bedrijf. Wij zijn in ieder geval jullie eerste en grootste ambassadeur."

Veel liefs, Thomas & Evelien

Foto 21-06-2019 20 38 10.jpg
71184848_10220478942032391_3164038454900

ELLA & VICTOR

"Als je denkt alles wel te weten over het organiseren van een bruiloft, dan kun je dat wel vergeten. Al helemaal als het gaat over trouwen in het buitenland. Wat komt er veel op je af en wat moeten er veel beslissingen genomen worden. 

 

Wij wilden op Formentera trouwen. Ons favoriete eiland. Maar wie kon ons daarbij helpen. Als redder in nood kwam daar Nina Molendijk. Naast de ruime ervaring op het gebied van de organisatie weet ze als geen ander de sfeer neer te zetten. Zo waren de avonden brainstormen ook altijd naast zeer effectief erg gezellig. Ook heeft ze veel connecties, jawel zelfs daar, en ondanks zelf ook met veel goede input te komen blijft ze heel erg bij wat jij als bruidspaar belangrijk vindt.

Ook tijdens de dag zelf was Nina continu alert en zorgde ze dat alles in goede banen geleid werd op een vrolijke manier. 

Nina heeft enorm veel passie voor haar werk en zal dus ook niet rusten tot de dag perfect afgesloten is. 

 

Wij zijn ontzettend blij geweest met haar als onze weddingplanner. En mede dankzij haar is onze trouwdag nog mooier dan we hadden kunnen wensen."

AIMEE & IAN

"Pura Vida Ibiza was the most perfect venue for our wedding on Sunday! Stunning venue, amazing food, beautiful day! Ian and myself cannot thank Susanna and Alexandra enough for making sure everything was perfect and went as planned! We couldn't have wished for it to be anymore amazing.....it was just how we had dreamed it would be! Pura Vida will always have a special place in our hearts and I'm 100% certain we will be paying many more visits over the years to come! 

Thank you for everything!"

Mr and Mrs Broughton

DEGO200617_340.jpg
LaurenMarlon203of1131.jpg

MELANIE & JOHAN

"Wij hebben 14 sept 2017 onze bruiloft gevierd. 

Het was een sprookje. Geweldige locatie met geweldig personeel. Vooral bedankt aan Susanna. Zelfs met onze tegenslagen door de vliegmaatschappij, was dit een dag om nooit meer te vergeten. Heel erg bedankt."

Melanie en Johan

bottom of page