3. l'orangerie copy.jpg

WEDDING PLANNING

Volledige wedding planning betekend dat wij zorgen dat alles voor jullie bruiloft tot in de details geregeld is: van locatie, catering, fotograaf, wedding cake tot de beste muziek en alles binnen jullie gekozen budget. ​

CEREMONIEMEESTERSCHAP

Een van de belangrijkste taken op een bruiloft. Vaak krijgen vrienden en familie deze taak, met als gevolg dat ze op de dag zelf meer aan het regelen zijn dan aan het genieten. En wat nou als je vrienden beter zijn in het feesten zelf dan in het organiseren ervan? Well hello, here we are.

DESTINATION WEDDING PLANNING

Trouwen in het buitenland, dat snappen wij! Onze passie voor liefde en reizen gecombineerd. Op meerdere locaties hebben wij een team van de beste leveranciers samengesteld om ook in het buitenland de mooiste bruiloften te creëren. 

AANZOEK

Aanzoek? Ja, want voordat de bruiloft gepland kan worden moet er nog JA worden gezegd! Hoe moeilijk is het om dat op de perfecte, originele en romantische manier te doen. Inspiratie nodig? 

TROUWADVIES & HUWELIJKSREIS ADVIES

Als jullie niet goed weten waar jullie moeten beginnen, hebben jullie geen tijd om te zoeken naar de juiste leveranciers, willen jullie alleen hulp met het plannen van de huwelijksreis of laat het budget geen wedding planner toe maar willen jullie toch professioneel advies?

 

Dan zijn één of meer trouwadvies gesprekken jullie oplossing! Wij zullen in deze gesprekken jullie belangrijkste vragen beantwoorden en jullie adviseren op basis van jullie wensen.

BABYSHOWERS & ANDERE EVENTS

Naast bruiloften verzorgen wij ook regelmatig andere soorten evenementen, zoals babyshowers, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten en verjaardagsfeesten.

Of jullie nou hulp zoeken bij de organisatie van een event, event planners op het event zelf nodig hebben, op zoek zijn naar creatieve ideeën en concepten, hulp nodig hebben met de styling of de juiste leveranciers vinden, of het hele event door ons willen laten verzorgen, wij zijn er om jullie op al deze gebieden verder te helpen.

Volg ons

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook

Logo: Marie SevrinVideo: Amy Moormann Music: The Tailors l Photography: Stevie Peerenboom & Sanne van der Walle

+316 340 711 70 l info@thetravellingweddingplanner.com l KVK: 75237903 l BTW: NL860202495B01 l Haparandasteiger 6, 1013CZ, Amsterdam

© 2019 TTWP - Web design & development by Willemijn Bresjer