top of page
Zoeken

Valentijn Date Ideeën

Valentijnsdag, 14 februari, “Cupid’s Day”, of hoe je het ook wilt noemen. Het is de dag van de liefde, wat betekent dat we het gevoel hebben dat we betrokken moeten zijn. Of je nu verloofd bent, getrouwd of gewoon verliefd bent, we helpen je graag met wat date-ideeën voor de “Dag van de Liefde” van dit jaar.


Allereerst, vergeet NIET om je geliefde te vragen je Valentijn te zijn. We maken geen grapje, het maakt niet uit of jullie al weken, jaren of decennia samen zijn, het is het makkelijkste en kleinste wat je kunt doen om de opgewonden romantiek levend te houden. En kom op, het zijn letterlijk vijf woorden: "Wil je mijn Valentijn zijn?" Zie je? Makkelijk.


Nu we dat uit de weg hebben, laten we doorgaan naar de date-tips:


Terug in de tijd

Aangezien we het over de eerste date hebben, laten we teruggaan naar jullie eerste afspraak samen. Dit is niet alleen romantisch en nostalgisch, maar ook super leuk om te zien hoe ver jullie zijn gekomen. Ga weer terug naar dat eerste restaurant, die eerste bar, dat eerste café, die eerste park en doe het allemaal opnieuw.

Diner op het water

Nu zijn wij gevestigd in Amsterdam en kunnen we wel zeggen dat we van reizen houden, wilden we graag een date die Amsterdam en transport kon combineren. Als je iets nieuws en anders wilt, hebben we precies wat je nodig hebt. We werden geïnspireerd door Smidtje Luxury Cruises, die boottochten aanbieden op de Amsterdamse grachten. Dit is intiem en romantisch: diner op het water.

Speurtocht

Nu is deze iets actiever. Het omvat reizen van de ene plek naar de andere. Ja, je raadt het al: een speurtocht! Deze kun je aanpassen naar jouw wens, of je nu een reis langs het geheugen wilt maken in je stad naar keuze, in je buurt of straat, of als je nog niet zo lang samen bent, neem je geliefde dan mee naar al je favoriete plekken die je met hen wilt delen, via deze speurtocht. Deze date is leuk, actief en romantisch, wat wil een mens nog meer?


Als je niet echt het type bent voor een speurtocht, is een rondleiding van Tassie misschien meer iets voor jou. Een leuke manier om meer te weten te komen over een stad terwijl je toch actief bezig bent!

Samen op les

Over actief gesproken, volg samen een les in wat je maar wilt leren. Leer salsa dansen, maak de beste pasta van je leven, maak aardewerk, schilder je eigen Picasso's, maak bloemstukken, noem maar op! Er valt zoveel te leren en het is veel leuker om het samen te doen.

De natuur niet in

Als je tijd hebt om er even tussenuit te gaan, ontsnap dan aan je drukke leven en ontspan samen tijdens een overnachting in een hut midden in de natuur. In het bos, bij een meer, waar je hart maar naar verlangt (en wat je locatie natuurlijk toelaat). Het mooie hiervan is, dat je deze overnachting kan combineren met nog een andere activiteiten met een spelletjes avond, avond wandeling door de natuur of date nr6. 

Koken met z'n twee

Last but not least, date nr6. Je kunt het namelijk ook lief en simpel houden voor jullie avondje met z’n tweeën en samen een maaltijd bereiden. Probeer iets nieuws uit! Maak een nieuw recept, deeg vanaf nul, drie gangen in plaats van één, de keuken ligt aan jullie voeten. 


We hopen dat je je droomdate vindt in onze lijst met TTWP-goedgekeurde date-tips. We kijken uit naar de resultaten van jullie Valentijns dates en vergeet natuurlijk niet te genieten van elkaar! 


Liefs,

Team TTWP

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page