• TTWP

Quarantine Wedding Tips - Part 7: It's all in the details!

Veel bruiloften zijn groot, groter, grootst; maar persoonlijk hebben wij een zwak voor de kleine details die het kersje op de taart vormen. Veel van deze “kersjes” kun je gemakkelijk zelf regelen en zijn passend in elk budget. Juist tijdens de Corona kan je extra tijd stoppen in het opleuken van jullie bruiloft met deze kleine details. Wij zetten onze favorieten voor jullie op een rijtje:


Wegwerpcamera's

Ja ja, de Polaroids kennen we nu wel, blijven leuk en zullen ook altijd een goede toevoeging zijn. Maar hoe leuk zijn wegwerpcamera's, op iedere tafel eentje en nog een paar achter de hand voor als de eerste shotjes genomen zijn. Het duurt even voordat de filmrolletjes ontwikkeld zijn, maar het is het wachten waard.


"Date Jar"

Voor op de cadeautafel een grote pot met mooi papier waar de gasten date ideeën op kunnen schrijven. Eens per maand trekken jullie een papiertje uit de pot en dit is de date die jullie “moeten” doen. Onze vrienden kennende wordt het never a dull moment.


Leuke weetjes

Verspreid op de tafels, wcs, spiegels, muren, bar etc. de leukste fun facts van jullie samen, maar vooral ook van jullie alleen. En ja, er mag best af en toe iets schokkends tussen zitten. Ook he said/she said (of he said/he said of she said/she said) levert hilarische momenten op, waarbij je een opsomming maakt van leuke, grappige, domme en schunnige opmerkingen die jullie hebben gemaakt. De gasten kunnen raden of jij het was, of je partner!


Toiletries

Zowel voor de mannen als de vrouwen heerlijk (en op een gegeven moment vast ook noodzakelijk) om zich even te kunnen opfrissen. Key ingredients; deodorant, zeep, handcrème, desinfectiegel (corona proof), parfum, zonnebrand, vochtige doekjes, make up remover, watjes, mondwater, droogshampoo, haarspray, elastiekjes, speldjes, vlekkenverwijderaar, aspirine, tandenstokers, smintjes, tampons, nagellak, nagelvijl en pleisters (liefste van Nijntje of Jip en Janneke).


Slippers

Slippers is een kleine must, zodat geen enkele dame het excuus heeft om niet te gaan dansen vanwege haar hakken. En vrouwen op de vloer betekent mannen op de vloer. Mocht je in Spanje trouwen (voorlopig nog niet maar one day) dan kun je op de markt ook super goedkoop loafers scoren.


Wedding Confetti

Persoonlijk niet zo fan van rijst na de ceremonie (lees: het blijft in je haar zitten en is vrij hard), vooral omdat er zoveel leuke alternatieven zijn. Denk bijvoorbeeld aan verse of gedroogde rozenblaadjes, of gemixt met blaadjes van eucalyptus. Gedroogde lavendel is ook een optie, plus het ruikt heerlijk. Je kunt zelfs met een papier drukker leuke confetti knippen uit grote bladeren die uit de bomen zijn gevallen. Een lekker DIY voor deze tijden. Deze alternatieven zijn ook nog eens milieuvriendelijk en op veel locaties toegestaan, in tegenstelling tot confetti van papier of plastic (ps. persoonlijk maak je Nina het gelukkigst met popcorn, ja dat lees je goed!).
Sterretjes

Het moment dat de kersverse bruid en bruidegom het feestje verlaten, kan niet onopgemerkt voorbij gaan. Hoe romantisch als alle gasten een haag vormen en lange sterretjes vasthouden, waar het koppel tussendoor kan lopen voor een grande sortie.


Op onze Pinterest vinden jullie voorbeelden van al deze details, plus nog veel meer inspiratie!


Enjoy, liefs Nina & Susanna


#quarantaineweddingtips #wedding #weddingplanner #amsterdam #details #amsterdamweddings #quarantaine #bruiloften #bruilofttips #bridestobe #bridetobe #bruiden

#bruiloft

45 weergaven0 opmerkingen