• TTWP

Quarantine Wedding Tips - Part 6: Romantic Quarantine Date Nights

Ook al zitten jullie thuis, jullie hoeven je niet te vervelen (of elkaar in de haren te vliegen)! Deze romantische Quarantine Date Night tips zullen daarbij helpen. We hebben een lijst samengesteld van leuke, veilige, originele ideeën om vol liefde samen uit deze periode te komen (lees: jullie willen nog steeds met elkaar trouwen hierna).1. Tastings

Jullie zitten thuis, hebben geen zin om te koken, de restaurants zijn nog dicht én jullie moeten nog bepaalde keuzes maken voor de bruiloft. Het antwoord is: tastings voor thuis! Er zijn door de quarantaine allemaal nieuwe initiatieven ontstaan om de beleving van eten en drinken buiten de deur in huis te halen. Jullie kunnen de lokale leveranciers supporten en tegelijkertijd een heerlijke date night hebben samen. Bestel bijvoorbeeld een wijnproeverij voor thuis met een kaasplateau van de Kaaskamer van Amsterdam. Of een cocktailbox van De Thuisborrel Club of Five Points. Onze tip: zet een muzieklijstje van The Travelling Wedding Planner op en geniet!

2. Kamperen

Kamperen? “Maar de campings zijn toch nog dicht?”. Klopt, voorlopig nog wel, maar wij hebben iets geweldigs gevonden (vinden wij zelf dan). Op Campspace kan je een plek op iemand zijn stuk land huren en daar zelf met een tent kamperen. De mensen houden gepaste afstand en mogen maximaal twee tenten aannemen, dus het is helemaal corona proof! Een andere leuke optie is kamperen in de tuin of een bedden fort maken in de huiskamer. Voelt het toch alsof je even weg bent samen.


3. Huur een boot of een kano!

Zelfs in deze tijd is het mogelijk om eropuit te gaan. Het beste is dan om plekken te kiezen met weinig mensen in de buurt; open water bijvoorbeeld. Vlakbij Den Haag kan je bij De Meerenburg bootjes en kano’s online huren, betalen en een tijd afspreken. De kano staat al klaar, jullie hoeven alleen maar op te komen dagen. Het is alsof je op vakantie bent in eigen land. Ook in Amsterdam bij ‘t Twiske kun je de leukste roeibootjes huren en samen gaan varen. Als je aanmeert zijn er geweldige schotse hooglanders die jullie gezelschap komen houden.


4. Kookwedstrijd

Wie van jullie is de master chef? Doe samen een kookwedstrijd; maak een 3, 4 of 5 gangen menu voor elkaar en kies de lekkerste gerechten uit. Een beetje competitie is altijd goed en grote kans dat er heerlijke (of wat mindere) gerechten uit komen.


5. Taart proeverij

Om nog even door te gaan met de tastings; hebben jullie al bedacht wat voor een wedding cake of dessert jullie op de bruiloft willen? Zo niet, bestel een proeverij! Onze fantastische leverancier Esther Tabak van Gebak van Tabak maakt de mooiste creaties in mini proeverij voor bij jullie thuis.
6. Board game tournament

Over competitie gesproken, doe een bordspel avond samen, maar pas op: dit kan escaleren.. Zeker als je net zoals Nina bijna altijd wint.


7. Eindelijk jullie film bucketlist afstrepen.

Samen jouw lievelingsfilm uit je jeugd terug kijken, die ene film of documentaire die jullie altijd al willen kijken maar nooit de tijd voor nemen. Alle tijd om met een lekkere bak popcorn samen jullie lijstje af te strepen.


8. Sexy speurtocht

Sexy speurtocht? Jazeker, een sexy speurtocht! Even uit de quarantaine sleur komen. Maak allebei 10 sexy vragen en opdrachten en verstop deze in huis samen met bijpassende sexy lingerie en/of speelgoed. Dit kan nog eens een hele spannende avond worden..


9. Virtuele tours

Veel locaties bieden nu virtuele tours aan door bijvoorbeeld museums, galerijen, wereldwonderen zoals de Eiffeltoren en zelfs trouwlocaties! Via google arts and culture zijn er allemaal toplocaties te bezoeken en bespaar je jezelf de tickets!


10. Karaoke of Silent Disco voor thuis

Missen jullie het dansen ook zo erg? Wij ook! Maar wie zegt dat jullie het feestje niet samen in huis kunnen halen? Hebben jullie makkelijke buren? Koop of huur een karaoke set (of gebruik gewoon haarborstels), ga lekker verkleden en maak er een feestje van. Iets lastigere buurt? Bestel Silent Disco koptelefoons en muziek voor thuis! Dansen en gek doen samen in de huiskamer doet wonderen!

25 weergaven0 opmerkingen