• TTWP

Maak van de Quarantaine tijd iets positiefs voor jouw Bruiloft!

Bijgewerkt op: 1 mei 2020

Corona, Quarantaine, COVID-19, bruiloften en evenementen uitgesteld, het valt allemaal niet mee. Maar wij bekijken het positief en dachten, laten wij beginnen met bloggen! Het begon met onze lieve koppels een hart onder de riem steken door planning tips voor de quarantaine door te sturen . Maar toen dachten wij, dit gaan wij met iedereen delen! Niemand hoeft nu bij de pakken neer te gaan zitten. Dit is hét moment om ervoor te zorgen dat alle puntjes op de i worden gezet zodra de bruiloft wel weer door kan gaan. Dus wat gaan wij voor jullie doen?Quarantine Wedding Tips dus.

Elke week gaan wij de belangrijke vragen beantwoorden die jullie zelf waarschijnlijk zouden vergeten. "Quarantine Wedding Tips". Denk aan;


* Hoe kies je de muziek voor jullie bruiloft? Muziek die bij jullie past én die iedereen aan het dansen krijgt. * Wat zijn romantische quarantine date night ideeën voor jullie samen? * Cocktail shake the quarantine away! * Hoe maak je een tafelschikking die geen ruzie veroorzaakt? (geen herhaling van Ome Henk en Tante Jo op je 30ste verjaardag)


Al deze vragen en nog meer leuke ideetjes en tips! Houdt deze pagina en onze social media de komende tijd in de gaten. Hebben jullie meer hulp nodig? Neem gewoon even contact op met ons en wij helpen jullie graag verder! Stay positive!


Liefs,


Nina & Susanna


#weddingplanning #quarantineweddingtips #covid19 #planning #weddings #weddingplanners #staypositive

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven