Onze werkwijze

Wij zijn dus de wedding planners waarvan je misschien eerst niet wist dat je ze zocht, maar nu dan toch hebt gevonden! En wij weten dat als je begint aan het plannen van jouw bruiloft (net als met alles wat je voor het eerst doet) je vaak niet zo goed weet waar je moet beginnen. En als je dan al hebt gekozen om een wedding planner in te huren, hoe kies je die dan?

Wij denken dat je vooral moet kijken naar persoonlijkheid. Natuurlijk is de ervaring, en zijn de reviews belangrijk, maar kijk vooral goed of je denkt dat wij bij jullie passen. Zie je jezelf met ons een wijntje of een biertje drinken en jullie bruiloft plannen? Dat is belangrijk, het is een feestje en zo moet het ook voelen. 

Afhankelijk van jullie wensen kijken wij hoeveel uur er nodig is om dat voor elkaar te krijgen. Willen jullie bijvoorbeeld dat wij alle bijpassende leveranciers en locaties aan jullie voorstellen en jullie alleen maar hoeven te kiezen en daarmee volledig ontzorgd worden?

Of houden jullie van plannen en organiseren, hebben jullie al bepaalde locaties en leveranciers in gedachte maar willen jullie professioneel advies? We bekijken samen met jullie naar jullie wensen en maken zo een passend voorstel.

We zullen hier in het kort uitleggen hoe wij het liefst te werk gaan bij onze bruiloften:

1. Kennismakingsgesprek (vrijblijvend)

Na het invullen van ons contactformulier of na een telefonisch gesprek plannen wij met jullie een kennismakingsgesprek in. Afhankelijk van jullie locatie komen wij naar jullie toe, jullie naar ons of spreken wij ergens af. Voorafgaand aan deze meeting sturen wij jullie een 'wishlist' waardoor wij voorbereid deze meeting met jullie in kunnen gaan. Tijdens dit gesprek gaat het vooral om het leren kennen van elkaar, kijken of jullie het leuk lijkt om met ons jullie huwelijk te plannen, welke taken jullie uit handen willen geven en welke jullie liever zelf doen. 

2. Voorstel

Op basis van dit gesprek en jullie wensen creëren wij een passend voorstel voor jullie bruiloft of event. Dit houdt in dat wij een overeenkomst maken met alle aspecten van de bruiloft die wij voor jullie uit handen nemen en het aantal uren wat daarin gaat zitten. Hier zijn wij altijd heel erg transparant in en hier kunnen jullie nog aanpassingen in maken. Zodra het voorstel akkoord is en de aanbetaling voldaan, gaan we echt beginnen!

3. Plannen

Het plannen! Afhankelijk van wat jullie bij ons hebben afgenomen gaan wij het allemaal met jullie regelen. We bepalen het budget per onderdeel en vinden hierbij de passende leveranciers. Dit kan alleen het bezichtigen van locaties zijn, het voorstellen van leveranciers, de planning van de gehele bruiloft in binnen- of buitenland of ceremoniemeester op de dag zelf. Kijk bij onze services wat wij allemaal aanbieden.

4. Bruiloft

Op de bruiloft zelf zijn wij ruim van tevoren aanwezig om ervoor te zorgen dat alles klaar staat en zijn wij de gehele tijd aanwezig. Wij zorgen dat alles goed en vlekkeloos verloopt zodat jullie alleen maar hoeven te genieten van deze dag en al jullie vrienden en familie om jullie heen!

5. Afloop

Na afloop van de bruiloft zorgen wij ervoor dat al jullie cadeaus bij jullie thuis worden gebracht zodat jullie zorgeloos van jullie huwelijksnacht kunnen genieten. Ook zorgen wij dat al jullie gasten worden bedankt en zijn wij ook zeker de juiste personen om advies te geven over de mooiste plekjes en tips voor de meest romantische huwelijksreis!

Na afloop van de bruiloft zorgen wij ervoor dat al jullie cadeaus bij jullie thuis worden gebracht zodat jullie zorgeloos van jullie huwelijksnacht kunnen genieten. Ook zorgen wij dat al jullie gasten worden bedankt en zijn wij ook zeker de juiste personen om advies te geven over de mooiste plekjes en tips voor de meeste romantische huwelijksreis!

Willen jullie ons nou nog beter leren kennen? Volg ons op Instagram of neem contact met ons op!

Volg ons

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook

Logo: Marie SevrinVideo: Amy Moormann Music: The Tailors l Photography: Stevie Peerenboom & Sanne van der Walle

+316 340 711 70 l info@thetravellingweddingplanner.com l KVK: 75237903 l BTW: NL860202495B01 l Haparandasteiger 6, 1013CZ, Amsterdam

© 2019 TTWP - Web design & development by Willemijn Bresjer