top of page

In de prachtige regio van de zuidelijke Champagnestreek in Frankrijk ligt Domaine Rennepont. Rennepont is een dorpje op de grens van de departementen 'Haute Marne' en 'l'Aube' in de Champagne streek. Het ligt prachtig tussen zachtglooiende heuvels, uitgestrekte bosssen en bekende wijngaarden. Daarnaast is het maar 6 uur rijden vanaf Amsterdam en ligt het op een steenworp afstand van het toeristisch centrum van de streek. Wat dit tot de perfecte trouwlocatie maakt! 

 

The Travelling Wedding Planner is de vaste wedding planner van Domaine Rennepont. Bij Rennepont kunnen wij speciale pakketten aanbieden die budget vriendelijker zijn en gepersonaliseerd naar iedereens wensen. Bij Rennepont is het mogelijk om zelf meer de touwtjes in handen te hebben en daardoor is het volledig in te richten zoals jullie het voor jullie zien. 

Bij Rennepont laten we je graag thuis voelen en zijn we 1 grote familie. Dit is ook het gevoel wat wij aan jullie en aan jullie gasten willen meegeven tijdens het trouwweekend bij Rennepont. 

Stuur ons een mailtje via rennepont@thetravellingweddingplanner.com en wij sturen je een brochure met alle informatie op.

Neem hier alvast een kijkje op de website en instagram

VANAF €3.500,-

Domaine Rennepont
in Champagne

Al onze prijzen zijn een indicatie en gelden enkel als richtlijn. Elk event is anders en wij streven er altijd naar om het zo uniek mogelijk te maken. Na de eerste meeting maken wij een op maat gemaakte offerte die aansluit op jullie wensen.

Klik op "meer informatie" om de brochure te ontvangen of lees erover in de FAQ’s.

bottom of page